برقراری دسترسی آزمایشی کنسرسیوم ebrary برای تماس واحدهای دانشگاهی کشور

موسسه نسیم ایمان به عنوان نماینده انحصاری کنسرسیوم ebrary در ایران، اقدام به برقراری دسترسی آزمایشی (Trial) به یکی از بزرگترین پایگاههای کتب الکترونیکی دنیا (ebrary Academic Complete) به مدت دو ماه نموده است.
Ebrary Academic Complete
مجموعه نفیس کتب تخصصی ebrary یکی از معتبرترین و شناخته شده ترین مجموعه های جهانی است که ارائه دهنده بیش از 47000 کتاب تخصصی پژوهشی در تمامی حوزه های علمی می باشد که از این بین 2200 عنوان در حوزه پزشکی و 2400 عنوان در زمینه پرستاری و پیراپزشکی می باشد. کتاب های ebrary از بیش از 400 ناشر معتبر بین المللی مانند ناشرین زیر گردآوری شده است:
·  Sage
·  Academic Press
·  Springer
·  American Academy of Pediatrics
·  Taylor & Francis
·  Blackwell
·  Informa Healthcare
·  Cambridge
·  Word health organization (WHO)
·  ELSEVIER
·  Yale University Press
·  John Wiley & Sons
·  Oxford University Press
·  McGraw Hill

از دیگر خدمات منحصر بفرد و قابل ذکر در این پیشنهاد می توان به امکان آپلود کتب موجود در کتابخانه های هر یک از دانشگاه ها در سرور ebrary و استفاده از پلت فرم شاخص ebrary با امکان دسترسی نامحدود جهت جستجو در کل محتوای قابل دسترس هر کتابخانه اشاره نمود. Ebrary در حال حاضر دارای بش از1100 کتابخانه عضو و بیش از 10 میلیون کاربر در سرتاسر جهان میباشد.
دسترسی به محتوای این مجموعه از طریق لینک ذیل میسر می باشد.
۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۱۰:۱۸