بخش کامپیوتر و شبکه

کامپیوتر و شبکه

شروع فعالیت این بخش به سال 1372 بر می‌گردد که در شروع فعالیت بانک اطلاعاتMedline به صورت تک کاربره و تحت سیستم عاملDOS ارائه داده می‌شد. به تدریج با پیشرفت تکنولوژی سیستم به سمت چند کاربره و تحت شبکه و سپس تحتWindows پیشرفت نمود. همچنین سرویس دهی اینترنت دانشگاه نیز توسط این بخش انجام می‌گردید. که ابتدا سرویس اینترنت بشکل Dialup و از طریق مرکز تحقیقات فیزیک ـ نظری انجام می‌شد سپس به یک ارتباط نامتقارن تبدیل گردید. که دریافت از ماهواره و ارسال بوسیله خط تلفن انجام می‌شد. با پیشرفت تکنولوژی مخابراتی سرویس دهی اینترنت از طریق مخابرات انجام می‌شد و ابتدا از خط Leased استفاده ‌شد و با گسترش خدمات اینترنتی، در حال حاضر از فیبر نوری استفاده می‌شود.

هدف:

هدف این بخش ارائه خدمات جاری فناوری اطلاعات و ارتباطات و نگهداری سیستمهای سخت افزاری ، نرم افزاری و شبکه  کتابخانه می باشد.

فعالیت ها:

فعالیت های این واحد در سه حوزه  نرم افزا ر،سخت افزار،و شبکه انجام می شود:

حوزه نرم افزار:

سرور پارس آذرخش

سرور حنان

ایستگاههای کاری: 102 کامپیوتر به عنوان ایستگاه کاری

امکانات پورتال پارس آذرخش:امکان جستجو و رزرو کتاب و مدارک دیگر از طریق اینترنت و گرفتن ایزو از اطلاعات موجود و دسترسی به امکانات دیگر پورتال

امکانات پورتال حنان: دسترسی به متن کامل 13 هزار عنوان کتاب لاتین که شامل رفرانس ها نیز می باشد و امکان دانلود کامل متن کتاب بدون محدودیت دسترسی و سترسی به مقالات 128 عنوان ژورنال تخصصی

امکانات پورتال سمنتاک: دانلود مقالاتی که خریدنی هستند و از طریق پایگاههای اطلاعاتی خریداری شده از وزارتخانه قابل دانلود نیست.