نشریات

بخش نشریات

بخش نشریات در طبقه دوم کتابخانه واقع گردیده است که با  فراهم آوری مجموعه غنی از نشریات لاتین  و فارسی و پایان نامه ها خدمات خود را به کاربران ارائه می نماید.

دسترسی به این بخش به صورت سیستم نیمه باز می باشد . در این بخش نشریات تا سال 2010 به صورت چاپی خریداری میگردید ولی از سال 2011 به دلیل عدم خرید مجلات چاپی و نیز عدم دسترسی onlineبعضی عناوین مجلات مورد نیاز گروههای آموزشی، تعداد 46 عنوان به صورت سی دی خریداری و در پورتال کتابخانه مرکزی بارگذاری شد. این تعداد مجلات در سال 2016 به 126 عنوان ارتقاء یافته است که اطلاعات کتابشناختی مجلات و مقالات مجلات همراه با جستجوی موضوعی در پورتال کتابخانه دیجیتال حنان قابل بازیابی است

اهم فعالیت های بخش نشریات

1- سفارش نشریات لاتین گروههای آموزشی در ابتدای هر سال میلادی

2- پاسخگویی به پرسش های کاربران و راهنمایی آنان جهت جستجو و استفاده از منابع

3-  فتوکپی از مقالات مجلات چاپی

4- تسویه حساب با دانشجویان تحصیلات تکمیلی (تحویل پایان نامه)

5- خدمات و سرویس دهی در بخش پایان نامه ها

6- پی گیری کسری نشریات

7- راهنمایی مراجعان در بازیابی و دانلود مقالات در کتابخانه دیجیتال حنان

مقررات استفاده از پایان نامه ها

همه کاربران عضویت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( اعم از دانشجو، اعضاء هیات علمی ، کارمندان و ...) که آنها در نرم افزار کتابخانه مرکزی فعال می باشد می توانند از پایان نامه های موجود در کتابخانه استفاده نمایند.

نحوه استفاده از پایان نامه ها

ارائه کارت شناسایی معتبر و یا معرفی نامه از سازمان مربوطه استفاده از پایان نامه ها ضروری است.

نحوه دسترسی

پایان نامه ها در کتابخانه مرکزی امانت داده نمی شوند و مطالعه و یادداشت برداری در محل کتابخانه مرکزی امکان پذیر است.

کتابخانه مرکزی فایل دیجیتال پایان نامه ها ی دانشگاه را از طریق نرم افزار جامع کتابخانه به صورت رایگان در دسترس اعضاء قرار می دهد که تنها قابل رویت برای استفاده کنندگان است ولی قابلیت پرینت و کپی برداری را ندارد.

ارائه خدمات کپی و دسترسی به فایل الکترونیکی پایان نامه ها به متقاضیان در این بخش صورت می گیرد.

تهیه کپی از صفحات مجاز (چکیده، فهرست مندرجات، منابع و ضمایم) پس از پرداخت هزینه مربوطه با هماهنگی و نظارت کتابدار بخش امکان پذیر است.

کپی برداری از پایان نامه توسط نویسنده، استاد راهنما و مشاور آن بلامانع است.

مدارک لازم برای ارائه پایان نامه به کتابخانه مرکزی

یک جلد پایان نامه طوسی طلاکوب (دوره عمومی) یا سرمه ای طلاکوب (دوره تخصصی) یا سبز طلاکوب (دوره های تحصیلات تکمیلی)

یک عدد سی دی حاوی فایل متن حامل پایان نامه در قالب Pdf و Word